Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο καιρός την Πέμπτη 30/12 – Αναλυτική πρόγνωση

Προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια οι οποίες θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. H θερμοκρασία θα  φθάσει το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια, τους 15 με 16 βαθμούς ,στα βόρεια τους 13  βαθμούς  και στις νησιωτικές περιοχές τους 16  με 17   βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις  μέχρι 8  μποφόρ στο Αιγαίο. Την Παρασκευή παραμονή πρωτοχρονιάς και την Πρωτοχρονιά  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ θα ανέβει και η θερμοκρασία.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις με  βροχές και καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά . Η θερμοκρασία από 2  έως 13  .

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιά. Το θερμόμετρο από 6 έως 13 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις  .Η θερμοκρασία από 3   έως 15  βαθμούς.

Στην Πάτρα  λίγη συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο  , νεφώσεις με  τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Ο υδράργυρος από 7  έως 15.

Στα Κύθηρα νεφώσεις με  ασθενείς βροχές και η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Τηλεφώνημα- φάρσα για βόμβα σε γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι  βορειοανατολικοί  έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 16  βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου,  νεφώσεις και βροχές με καταιγίδες. Άνεμοι βορειοανατολικοί   έως 6 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από  11  έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα  , νεφώσεις με βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 4 έως 14  βαθμούς.

Στην Αττική  , νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα και μετά. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί  θα φτάσουν  τα 6  μποφόρ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης  από 11 έως 15  βαθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ