Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο καιρός την Πέμπτη 9/6 – Αναλυτική πρόγνωση

Προβλέπονται νεφώσεις που το απόγευμα θα δώσουν βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως  στα ορεινά. Τα φαινόμενα ενδεχομένως να συνοδεύονται τοπικά και από χαλαζοπτώσεις. Στις  νησιωτικές περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια τους 30 με 31  βαθμούς ,στα βόρεια τους 29 βαθμούς  και στις νησιωτικές περιοχές τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι κυρίως από νοτιοδυτικές  διευθύνσεις θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ στο Ιόνιο. Τη Παρασκευή  αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού με  βροχές και  καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη

Στη Θράκη και στη Μακεδονία  αναμένονται  νεφώσεις και μετά το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 11 έως 28  βαθμούς

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε  νεφώσεις και τοπικές βροχές . Το θερμόμετρο από 17 έως 28 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, περιμένουμε νεφώσεις και μετά το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες.Η θερμοκρασία από 15 έως 31  βαθμούς  .

Στην Πάτρα λίγη συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο  περιμένουμε νεφώσεις και μετά το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Ο υδράργυρος από 13 έως 30.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Λάρισα: Βρήκαν ψάρια στα χωράφια τους στα Φάρσαλα (ΦΩΤΟ)

Στα Κύθηρα νεφώσεις  και η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες  γενικά αίθριος. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε ηλιοφάνεια. Άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 4  μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 21  έως 29  βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις και μετά το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 17 έως 33  βαθμούς.

Στην Αττική τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί θα φτάσουν  τα 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης  από 21 εώς 29 βαθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ