Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο καιρός την Τετάρτη 31/5 – Αναλυτική πρόγνωση

Με ήλιο το πρωί, συννεφιές και μπόρες το μεσημέρι και ψύχρα το βράδυ θα κυλίσουν και οι επόμενες ημέρες. Πιο αναλυτικά για σήμερα Τετάρτη:

Στη βόρεια Ελλάδα, περιμένουμε βροχές και καταιγίδες και σταδιακή εξασθένηση.  Η  θερμοκρασία στους 26  βαθμούς και οι βοριάδες  θα αγγίξουν τα 4 μποφόρ.

Ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη   αναμένονται μεσημεριανές μπόρες. Ασθενείς οι άνεμοι στο Θερμαϊκό ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 16 έως 23  βαθμούς.

Έπειτα, στη Λάρισα  και  στην πεδιάδα της Θεσσαλίας προβλέπεται άστατος καιρός.

Στην  Αττική  από το μεσημέρι και μετά περιμένουμε τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι   μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.

Μπόρες τις μεσημεριανές ώρες αναμένονται στην Πελοπόννησο. Αντίθετα στα δυτικά και στο ανατολικό Αιγαίο θα εκδηλωθούν  λίγες βροχές .Ο υδράργυρος στους 26 βαθμούς και οι βοριάδες  θα φτάσουν τα 4 μποφόρ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Κακοκαιρία «Θάλεια»: Σάρωσε τη Βόρεια Ελλάδα -Επεσαν δέντρα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς ρεύμα η Πιερία, πλημμύρισαν Κοζάνη, Βελβεντός

Τώρα στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες  βροχές. Το πεδίο των ανέμων  δεν θα ξεπεράσει τα 4 μποφόρ και το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 23  βαθμούς.

Πηγαίνοντας προς στην Κρήτη .Στο Ηράκλειο ,στα Χανιά , και  στα νότια  μετά το μεσημέρι αναμένονται  λίγες βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία στο νησί  θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ