Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο καιρός την Τρίτη 30/11 – Αναλυτική πρόγνωση

Προβλέπονται νεφώσεις με  βροχές  και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες στο Ιόνιο τα ηπειρωτικά, την Εύβοια και τις Σποράδες και βαθμιαία  στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα κατά διαστήματα θα είναι έντονα. Επιπλέον στα βουνά της ηπειρωτικής χώρας  θα πέσουν και λίγα χιόνια. H θερμοκρασία σε αισθητή πτώση θα  φθάσει το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια, τους 14 με 15 βαθμούς ,στα βόρεια τους 12  βαθμούς  και στις νησιωτικές περιοχές τους 19 με 20  βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι από βορειοδυτικές και δυτικές  διευθύνσεις  μέχρι 8 μποφόρ στα πελάγη.Tην Τετάρτη  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αρκετό κρύο.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη :

Στη Θράκη και στη Μακεδονία,  νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία από -6  έως 14  βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη άστατος καιρός το πρωί με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Το θερμόμετρο από 2  έως 11 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές και ισχυρές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.Η θερμοκρασία από -1  έως 15  βαθμούς.

Στην Πάτρα βροχές και καταιγίδες .

Στην Πελοπόννησο  βροχές και κυρίως στα δυτικά ισχυρές  καταιγίδες.Ο υδράργυρος από 6 έως 16 βαθμούς.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Καιρός 18/2: Αίθριος με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Στα Κύθηρα  βροχές  και η θερμοκρασία έως 15  βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις και τοπικές  στην Κρήτη και γρήγορη βελτίωση . Οι άνεμοι από δυτικές   διευθύνσεις  έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12  έως 20  βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου,  νεφώσεις με  βροχές   και καταιγίδες στα βορειότερα. Άνεμοι δυτικοί  έως 8  μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 9  έως 20  βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα  νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 1  έως 17  βαθμούς.

Στην Αττική το πρωί περιμένουμε  νεφώσεις και λίγες  βροχές και γρήγορη βελτίωση.Οι άνεμοι βορειοδυτικοί   θα φτάσουν  τα 7 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης  από 6  εώς 16  βαθμούς .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ