Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο καιρός το Σάββατο 19/02 – Αναλυτική πρόγνωση

Προβλέπονται πρωινές ομίχλες στα ηπειρωτικά και γενικά αίθριος καιρός σε όλη την επικράτεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια τους 19 με 20  βαθμούς, στα βόρεια τους 17 βαθμούς  και στις νησιωτικές περιοχές τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι από νοτιοδυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις  θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ στα ανατολικά πελάγη. Την  Κυριακή  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο  :

Στη Θράκη και στη Μακεδονία αναμένονται λίγες νεφώσεις Η θερμοκρασία από 1 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιή συννεφιά. Το θερμόμετρο από 7 έως 16 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, περιμένουμε λίγες νεφώσεις .Η θερμοκρασία από 2 έως 18   βαθμούς και περιορισμένη ορατότητα το  πρωί.

Στην Πάτρα  ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο  περιμένουμε  αραιές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 2  έως 20  και τοπικές ομίχλες το πρωί.

Στα Κύθηρα λιακάδα και η θερμοκρασία έως 17  βαθμούς.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Διακοπή ρεύματος σε αυτή την περιοχή της Θεσσαλονίκης σήμερα 23/3

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αίθριος ουρανός. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί  έως 4  μποφόρ και το θερμόμετρο από 8  έως 17  βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 8 έως 17  βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα  περιμένουμε ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 4  έως 18  βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι νότιοι θα φτάσουν  τα 4  μποφόρ η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης  από 9 έως 18 βαθμούς .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ