Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ραπτόπουλος ζητάει συγγνώμη από την Μάγδα Φύσσα για όσα είπε εναντίον της (ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε το χυδαίο σχόλιο του αθλητικογράφου, Κωστή Ραπτόπουλου, για τη Μάγδα Φύσσα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης.

Ο Κωστής Ραπτόπουλος αναφερόμενος στον πανηγυρισμό της Μάγδας Φύσσα μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και του δολοφόνου του γιου της, Παύλου, έκανε λόγο πως αυτό συμβαίνει για δήθεν αποζημίωση που θα λάβει.

Ωστόσο ο ισχυρισμός αυτός δεν ισχύει καθώς η Μάγδα Φύσσα δεν διεκδικεί κάποια αποζημίωση.

Ο Κωστής Ραπτόπουλος μετά τις έντονες αντιδράσεις ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μέσα από το οποίο ζητάει συγγνώμη από τη Μάγδα Φύσσα.

«Πριν από μέρες έκανα ένα λάθος στη δουλειά μου», υποστηρίζει αρχικά και συνεχίζει λέγοντας πως διάβασε σε κάποιο άλλο μέσο πως η Μάγδα Φύσσα διεκδικεί αποζημίωση. «Και να πάρει 800.000 ευρώ θα πανηγυρίσει; Το παιδί χάθηκε», ισχυρίζεται πως είπε στην εκπομπή του και πως το επίμαχο απόσπασμα που τελικά κυκλοφόρησε ήταν «απομονωμένο».

«Δεν θέλω να έρχομαι σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που έχουν χάσει παιδιά» σημειώνει και προσθέτει πως έγινε μια λάθος προσέγγιση στην εν λόγω περίπτωση.

«Θέλω να είμαι με τη συνείδησή μου καθαρός και να μην έρχομαι σε συγκρούσεις με ανθρώπους που έχασαν παιδιά» αναφέρει και προσθέτει: «Δεν θα μπορούσα να κάνω τη μ@λ@κία να τα βάλω με γυναίκα που έχει χάσει παιδί»

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Αυτή είναι η πασίγνωστη ταινία που ψάχνει χώρο για γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη

«Ζητώ λοιπόν συγγνώμη στη Μάγδα Φύσσα και την κοιτάω στα μάτια γιατί και εγώ έχω παιδί το οποίο αν χανόταν ποτέ, κάτι το οποίο δεν θέλω να σκέφτομαι, δεν θα δεχόμουν χρήματα ή αν έπαιρνα θέματα θα τα έδινα σε φτωχά παιδιά ή καρκινοπαθή».

Όπως τονίζει, ο ίδιος ζητά συγγνώμη μόνο από τη Μάγδα Φύσσα «Καταλαβαίνω ότι ο πόνος του να χάσεις ένα παιδί είναι παντοτινός» ενώ σημειώνει πως «η συγγνώμη είναι μόνο στη γυναίκα που έχασε το παιδί και σε κανένα άλλο κομματόσκυλο το οποίο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πρόσωπα και καταστάσεις».

«Σας αγαπάμε πολύ από Θεσσαλονίκη κυρία Μάγδα», αναφέρει και υπογραμμίζει πως θα πληρώσει τυχόν πρόστιμα και πως δεν ζητά συγγνώμη για να τα αποφύγει.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε στο Facebook:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ