Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάτρα: Η αντίδραση του πατέρα στα όσα είπε για την Ρούλα Πισπιρίγκου μάρτυρας στο “Φως στο Τούνελ”

Στην τελική φάση της υπόθεσης του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη μπήκε η έρευνα του Ανθρωποκτονιών, καθώς είναι θέμα ωρών να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ενώ θα κλείσει και ο δεύτερος κύκλος καταθέσεων γιατρών και νοσηλευτών των δύο νοσοκομείων της Πάτρας.

Την ίδια στιγμή που αναμένονται τα οριστικά αποτελέσματα των ερευνών, ο Μάνος Δασκαλάκης συνεχίζει να στηρίζει τη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου ενάντια σε όσους μιλούν για την υπόθεσή τους σε μια από τις σπάνιες παρεμβάσεις τους.

Αφορμή για την παρέμβασή του στάθηκαν οι μαρτυρίες που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, οι οποίες αναφέρονται κυρίως στη μητέρα και στη σχέση της με τα παιδιά και τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, σε μήνυμα που έστειλε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha, ζήτησε να μεταφερθεί η διάψευση για τα όσα είπε μάρτυρας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Δείτε το μήνυμα:

«Καλημέρα Χρίσλα. Διέψευσε κατηγορηματικά τη μάρτυρα της Νικολούλη, περί κακοποίησης των παιδιών και όλα αυτά που λέει περί… Αθήνας. Συνεχίζουμε να ακούμε ψεύτικους μάρτυρες, με αλλοιωμένη φωνή και γυρισμένες πλάτες, που δεν έχουν καμία σχέση με την οικογένειά μας. Ποτέ η Ρούλα δεν έχει σηκώσει χέρι σε παιδί. Γιατί το παρακάνανε», έγραφε στο μήνυμα ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Όταν η Ρούλα έμαθε για το τρίτο πρόσωπο…»

Ο μάρτυρας είχε πει χαρακτηριστικά στο «Φως στο Τούνελ» τα εξής:

«Ο Μάνος συνέχεια έλεγε ότι πάει κάποιο δρομολόγιο, αλλά ερχόταν στην Αθήνα να δει τη νεαρή φίλη του. Έκαναν σχέδια να μείνουν μαζί. Η γυναίκα του κάποια στιγμή το κατάλαβε ότι είχε άλλη, γιατί την έψαχνε με μανία στο Facebook και προσπαθούσε να την κάνει φίλη. Εκείνος αποφάσισε να της το πει, ότι θα χωρίσουν όταν είχε γεννηθεί η Ίρις. Ότι θα φύγει από το σπίτι και θα μείνει αλλού κι εκείνη συμφώνησε. Την επόμενη ημέρα ή λίγες ημέρες μετά τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να γυρίσει σπίτι γιατί το μωρό πέθανε… Έτσι, εκείνος επέστρεψε στη γυναίκα του. Ακύρωσαν τα σχέδιά τους να μείνουν μαζί ο Μάνος με τη φίλη του.»

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Κορωνοϊός: Θετική εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Ο μάρτυρας περιέγραψε και το εξής περιστατικό σύμφωνα με την ιστοσελίδα, anikolouli.gr:

«Σύμφωνα με τη φίλη του, ο Μάνος έλεγε ότι φοβόταν να φύγει γιατί η γυναίκα του είχε κάποιες ασταθείς συμπεριφορές και ξεσπάσματα και της είχε πει ότι ανησυχούσε γιατί την είχε δει να πετάει με δύναμη το μωρό στην κούνια επειδή είχε θυμώσει. Τον απειλούσε ότι θα τον καταστρέψει. Μετά μάθαμε ότι πέθανε και το άλλο παιδί…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ