Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάτρα: Τρομοκρατημένος δηλώνει ο κουμπάρος του ζευγαριού – “Έχω στιγματιστεί”

Ασταμάτητες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση στη Πάτρα και καθημερινά βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία. Ένας ακόμα άνθρωπος του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί από την τοπική κοινωνία ως τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι, είναι  ο κουμπάρος που τους πάντρεψε. Ο ίδιος μίλησε στο Star και στον Βαγγέλη Γκούμα για όλα όσα ακούγονται, αποκαλύπτοντας πως είναι τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις.

«Η θέση μου είναι δύσκολη γιατί με όλα αυτά που ακούγονται, έχω στιγματιστεί στην πόλη μου. Ακούγονται πολλά χωρίς να γνωρίζει ο κόσμος. Τι σχέση να έχω; Εγώ δέχθηκα να είμαι κουμπάρος με ευλογία κυρίου. Θυμώνω πολύ άσχημα γιατί γέννησε η γυναίκα μου κι ακούω αυτά τα πράγματα. Εάν δεν με ήξερε η γυναίκα μου, θα είχα χωρίσει με όλη αυτήν την κατάσταση. Έχω τρομοκρατηθεί, δέχομαι και στη δουλειά μου ερωτήσεις. Δεν γνωρίζω κάτι.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Παρατείνεται η ισχύς των προσωρινών περιοριστικών μέτρων σε χώρους λατρείας

Εγώ γνώρισα πιο πολύ την Τζωρτζίνα… Δεν υπάρχουν λόγια. Αυτή τη στιγμή έχουν σπάσει όλα μέσα μου. Μια παγωμάρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι «έφυγαν» τα τρία αγγελούδια. Δεν γνωρίζω αν το έχει κάνει η Ρούλα και δεν θα ακούσω τον κόσμο αλλά ότι αποφανθεί η δικαιοσύνη».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ