Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν είναι σε θέση να πάει στο δικαστήριο»

Αύριο αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αρκετά καταβεβλημένος και έχει χάσει πολλά κιλά όλο αυτό το διάστημα, αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο και οι καταγγελίες γυναικών σε βάρος του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αύριο Παρασκευή, ο ηθοποιός δεν θα παραστεί στο δικαστήριο. «Δεν είναι σε θέση σωματικά να είναι στο δικαστήριο» είπε ο δικηγόρος του στον ΑΝΤ1.

Στο δικαστήριο αναμένεται να είναι οι τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιπίδη ενώ εκεί θα είναι και γνωστές ηθοποιοί για να στηρίξουν αυτά τα νέα κορίτσια. Μάλιστα, κάποιες από αυτές τις ηθοποιούς, είναι και μάρτυρες υπεράσπισης των γυναικών.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Καστοριά: Συνελήφθη ο γιος της ηλικιωμένης στο Δενδροχώρι – Το «λάθος» στην κατάθεση που κίνησε υποψίες

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, το προσεχές διάστημα μία γυναίκα στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού, αναμένεται να καταθέσει υπέρ των θυμάτων αλλά και να μιλήσει και για δική της παρενόχληση, που έγινε παρουσία μαρτύρων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ