Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πήρε φωτιά στον αέρα το ιδιωτικό του τζετ του Μελισσανίδη – “Σωθήκαμε από θαύμα”

Στιγμές αγωνίας έζησε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, που σώθηκε εκ θαύματος έπειτα από εκδήλωση φωτιάς στο ιδιωτικό του αεροπλάνο.

Συγκεκριμένα, επικράτησε πανικός στην πτήση του ιδιωτικού τζετ του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, όταν διαπιστώθηκε ότι αυτό πήρε φωτιά στον αέρα. Ο Έλληνας επιχειρηματίας σώθηκε από θαύμα, καθώς το ιδιωτικό του αεροπλάνο άρπαξε φωτιά μετά την απογείωση του, χθες το βράδυ από το Ντουμπάι, όπου βρισκόταν σε επιχειρηματικό ταξίδι.

«Είμαι σοκαρισμένος, σωθήκαμε από θαύμα» λέει σε στενούς του φίλους, καθώς το αεροπλάνο σε μια «φλεγόμενη» πτήση πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Ο πιλότος με ψυχραιμία κατάφερε να το προσγειώσει σε μια δύσκολη περιοχή στο Βόρειο Ιράκ, ενώ στη συνέχεια με άλλα πτήση, ο “ισχυρός άνδρας” της ΑΕΚ επέστρεψε στην Ελλάδα σοκαρισμένος από την περιπέτεια και απόλυτα καλά στην υγεία του.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Καταπέλτης ο Κώστας Αρζόγλου: Ο Γιώργος Κιμούλης μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν με συνεργάτες του, ήρθε άλλο αεροπλάνο μετά την αναγκαστική προσγείωση και τους πήρε. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωσης είναι ήδη στο γήπεδο, για να δει το ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

 

Πηγή: metrosport.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ