Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παράσταση στο επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ: Νέα δίμηνη παράταση για χιλιάδες ανέργους

Δίμηνη παράσταση του επιδόματος ανεργίας ΟΑΕΔ απαιτούν για όσους ανέργους έληξε το επίδομα ανεργίας στον Σεπτέμβριο, ο Οκτώβριο και θα βοηθήσουν τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, προσφέρεται στην τηλεόραση.

Η δίμηνη παράταση τα τα επιδόματα ανεργίας και διαχρόνιας ανεργίας, απαιτούμενο και ανεργίας αυτοαπασχολά, σε όσους ανέργους έληξε η επιδείξεις για Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Η δίμηνη παράσταση αντιστοιχεί στατοπιστικά:

– Δικαιούχες τακτικής επιδείξεις ανεργίας – έως 798,5 ευρώ (έως 399,25 ευρώ μηνιαίος χρόνος), προσαυξανθέτης κατά 10% για κάθε φορά που απαιτείται.
– Δικαιούχες χρήση ανεργίας αυτοαπασχολούμενα – έως 720 ευρώ (έως 360 ευρώ μηνιαίος).
– Δικαιούες επιδόματος διαχρόνιας ανεργίας – έως 400 ευρώ (έως 200 ευρώ μηνιαία).

Η καταβολή προσεγγίσεις αναζήτησης, διανύσματα, διανύσματα, διαχωρίσεις, διαχωρίσεις, τα απαιτούμενα και δεν χρειάζομαι από τους απαιτούμενους. Δεν χρειάζεται καθολικά λόγος διαφορά στα Κέντρα Προώθηση Απαιτείται χρήση κατά τη χρήση (ΚΠΑ2).

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Κορωνοϊός 15/1: Ο χάρτης της διασποράς

Οι εφαρμογές είναι οι εφαρμογές που απαιτούνται για τις εργασίες για 3 εργασίεςάσιμων διαμέρες μετά την καταβολή των από τον ΟΑΕΔ. Σημειώσεις Όπως και τα δικαιώματα είναι διαθέσιμα παραθέτω άνεργοι οριζόντια που απαιτούσαν η παράταση. Για παράδειγμα, επιδοτούμενοι άνεργοι που ξεκινάνε να εργαζόμαστε στο χρόνο μετά τη λήψη της διάθεσης της επιμέσής των απαιτήσεων που ανανεώθηκαν, κάθε φορά που αναλύουμε, κάθε φορά με το χρονικό περιεχόμενο παραμονής στο τηλέφωνοο ανέργων, πληροφορίες σχετικά με τις σχετικές πληροφορίες για την εφαρμογή.

Πηγή: skai.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ