Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παύλος Χαϊκάλης: Κυκλοφορούσε με ανασφάλιστο αυτοκίνητο και τράκαρε

Νέα περιπέτεια για τον Παύλο Χαϊκάλη. Ο ηθοποιός και πρώην υπουργός, το απόγευμα της Πέμπτης (22.04.2021), τράκαρε αλλά το τροχαίο δεν ήταν το… μοναδικό του πρόβλημα.

Όταν το σημείο όπου έγινε το τροχαίο, στην Κηφισιά, έφτασε η αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παύλος Χαϊκάλης δεν ήταν ασφαλισμένο.

Μοιραία, στον Παύλο Χαϊκάλη επιβλήθηκε το πρόστιμο που προβλέπεται, του πήραν τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας.

Ο πρώην υπουργός και ηθοποιός πρέπει, για να μπορέσει να κινήσει ξανά το αυτοκίνητό του, να πάει στην τροχαία με πληρωμένο το πρόστιμο αλλά και με ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Ο ηθοποιός έδωσε την απάντησή του για το τι συνέβη, χθες, στην Κηφισιά

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Πρωινό” το πρωί της Παρασκευής, ο Παύλος Χαϊκάλης εξήγησε πως η μηχανή του ήταν σταθμευμένη και μια κυρία έπεσε πάνω. Όσον αφορά το γεγονός ότι η μηχανή του ήταν ανασφάλιστη, ο Παύλος Χαϊκάλης σημείωσε πως αυτό οφείλεται σε μπέρδεμα κατά τη μετάβαση από μια ασφαλιστική εταιρεία σε μια άλλη ενώ το ποσό του ασφαλιστηρίου είναι 63 ευρώ το οποίο και πληρώθηκε και έλαβε τέλος η όλη περιπέτεια.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Tιμολόγια ρεύματος: Έως 260 € το χρόνο το όφελος από τη μείωσή τους – Συγκρίσεις τιμών ανά εταιρεία

Από τη πλευρά του, ο παρουσιαστής του Πρωινού, Γιώργος Λιάγκας σημείωσε πως το συγκεκριμένο μπέρδεμα, με τις ασφαλιστικές έχει τύχει σε όλους τους οδηγούς κάποια στιγμή.

Δείτε το βίντεο:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ