Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πειραιάς: Ανατροπή με τον θάνατο του 36χρονου – Το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon τον πέταξε από τον καταπέλτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες διαστάσεις παίρνει το θέμα του θανάτου του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο Blue Horizon που εκτελούσε το δρομολόγιο προς το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με βίντεο που διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon φαίνεται να πετάει τον άτυχο άνδρα από τον καταπέλτη και αυτός να καταλήγει στη θάλασσα όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Συγκεκριμένα δυο μέλη του πληρώματος διαπληκτίζονται με τον άνδρα και τον σπρώχνουν πάνω στον καταπέλτη που σηκώνεται και ενώ το πλοίο έχει βάλει μπροστά τις μηχανές και αποχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά.

Ο άτυχος άνδρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα όπου και βρήκε τελικά φρικτό θάνατο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το τραγικό συμβάν διεξάγεται προανάκριση από το Λιμενικό, λαμβάνονται καταθέσεις και αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε συλλήψεις!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες για την τραγωδία η ενημέρωση προς τους επιβάτες ήταν: «Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Τον τραυμάτισε σε τροχαίο κι επιχείρησε να τον εγκαταλείψει – Τελικά συνελήφθη

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών.

Βαρβιτσιώτης: Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό

Σε μήνυμά του μέσω του twitter ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εξέφρασε τη θλίψη του για το περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά και τονίζει πως «γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ