Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περαία: Διαρρήκτης “Σπάιντερμαν” πιάστηκε με τα κλοπιμαία στο χέρι (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ – Βασίλης Παναγιωτίδης

Τον “άνθρωπο αράχνη”, μιμήθηκε ένας 37χρονος διαρρήκτης οικίας, το απόγευμα της Παρασκευής, στην Περαία του δήμου Θερμαϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του reportazdromou.gr, ο 37χρονος με καταγωγή από την Γεωργία σκαρφάλωσε από σωλήνα διπλανής οικοδομής και μπήκε στο διαμέρισμα από την μπαλκονόπορτα, αφού πρώτα την έσπασε με κατσαβίδι. Στη συνέχεια έκανε άνω κάτω τον χώρο για να βρει χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές και έπειτα αποχώρησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, μιλώντας στο reportazdromou.gr, έφτασε στο σπίτι της από την δουλειά περίπου στις 22:30. “ Όταν μπήκα στο σπίτι διαπίστωσα τι είχε συμβεί και κάλεσα την αστυνομία. Ο διαρρήκτης πρέπει να είχε φύγει περίπου ένα δεκάλεπτο πριν φτάσω. Άμεσα ήρθαν δύο άντρες της ασφάλειας για να καταγράψουν την κλοπή”, ανέφερε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λίγα λεπτά αργότερα ο ένας από τους δύο αστυνομικούς της ασφάλειας, κατέβηκε κάτω στον δρόμο για να ερευνήσει την περιοχή, εκεί αντιλήφθηκε έναν άντρα να κινείται ύποπτα. Όταν τον πλησίασε ο άνδρας άρχισε να τρέχει και ακολούθησε καταδίωξη, από την οποία ο αστυνομικός κατάφερε να ακινητοποιήσει τον δράστη και διαπίστωσε πως ήταν αυτός που είχε διαρρήξει νωρίτερα το διαμέρισμα, αφού στην κατοχή του βρέθηκε μέρος τον κλοπιμαίων. Συγκεκριμένα βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε πουγκί που περιείχε διάφορα κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα, τα οποία, όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη έρευνα, είχε αφαιρέσει από δύο οικίες στην περιοχή της Περαίας, ενώ υπέδειξε και σημείο όπου είχε αποκρύψει κλεμμένο φορητό υπολογιστή.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Σε βίντεο από πάρτι που είχε γίνει viral εν μέσω καραντίνας εμφανίζεται ο 49χρονος που δολοφονήθηκε από γυναίκα και κόρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Προέκυψε επίσης ότι, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής. Επίσης ο δράστης έμενε το τελευταίο διάστημα σε κοντινή οικία, αφού τον φιλοξενούσε η θεία του.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ