Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιερία: «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» πέρασαν χειροπέδες και απήγαγαν διευθυντή Γυμνασίου σε σχολείο

Aντιεμβολιαστές – αρνητές γονείς συνέλαβαν τον διευθυντή του Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας. Ομάδα ατόμων, που παρουσιάστηκε ως «θεματοφύλακες του Συντάγματος» σήμερα το πρωί πήγε στο σχολείο, άρπαξε τον διευθυντή, του έβαλε χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας Κολινδρού με τον ισχυρισμό ότι παραβιάζει το Σύνταγμα.

Από εκεί μεταφέρθηκε με εκδορές στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου, καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα αυτή, περίπου 5-6 ατόμων, τον οδήγησε με δεμένα χέρια στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο olympusmera.gr, μια ομάδα περίπου 10 ατόμων έστησε καρτέρι στον διευθυντή του σχολείου, στις 07:30 σήμερα το πρωί, τον κυνήγησε, τον “συνέλαβε” και τον υποχρέωσε να μπει σε αυτοκίνητο με το οποίο τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου. Κατά τη διάρκεια της “καταδίωξης” του διευθυντή του φώναζαν ότι “βασανίζει” τα παιδιά.

Εκείνη την ώρα κατέφθαναν κι άλλοι εκπαιδευτικοί που βλέποντας την “απαγωγή” του γυμνασιάρχη κάλεσαν την αστυνομία.

Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης προχώρησαν σε 11 προσαγωγές, ενώ αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία και αναμένονται οι καταγγελίες οι οποίες θα τους απαγγελθούν. Έπειτα, πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Ασβεστοχώρι: Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση για το γηροκομείο όπου έσβησαν 24 άνθρωποι από Covid-19

Ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας σοκαρισμένος από το περιστατικό εκτιμά ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή. «Ο τέλειος παραλογισμός οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στον status ο δήμαρχος.

Αντίδραση Θεοδωρικάκου

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε σχετικά με το επεισόδιο στo Πιερία: « Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ