Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλησιάζει στο νέο του σπίτι ο ΠΑΟΚ! Υπεγράφη το προεδρικό διάταγμα για τη Νέα Τούμπα

Πολύ σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του μεγάλου ονείρου των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, σημειώθηκε την Τρίτη 7 Ιουνίου, καθώς υπεγράφη το «πολύπαθο» προεδρικό διάταγμα για τη Νέα Τούμπα, παρόλο που η όλη διαδικασία μέχρι τις τελικές υπογραφές καθυστέρησε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με το SDNA, ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά προκειμένου να ξεκινήσει το μεγαλόπνοο έργο της ανέγερσης του νέου σταδίου.

Ειδικότερα, η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου υπέγραψε το προεδρικό διάταγμα ανάβοντας ουσιαστικά το «πράσινο φως» ώστε να αρχίσει ο προγραμματισμός για την έναρξη των εργασιών.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα με τον οποίο και επικοινώνησε το SDNA με τον ίδιο να προσυπογράφει τις εξελίξεις σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ξέρετε ότι ασχολούμαι καθημερινά και εκτενώς με το θέμα και απ/οσο γνωρίζω σήμερα υπεγράφη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και επί της ουσίας κλείνει μια πολύ σημαντική εκκρεμότητα για ένα τόσο μεγάλο έργο για την Θεσσαλονίκη, την Τούμπα».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Πτώσεις δέντρων και πλημμυρισμένοι δρόμοι από το μπουρίνι στη Θεσσαλονίκη

Στην παρούσα φάση αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις προκειμένου να λάβουν επίσημη μορφή οι εξελίξεις που αφορούν το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ