Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολυτεχνείο: Κατάθεση στεφάνου από τον Κ. Ζέρβα – Παίρνουμε δύναμη από την γενναιότητά τους (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με αυστηρά μέτρα προστασίας εξαιτίας του κορωνοϊού κατέθεσε στεφάνι στην Πολυτεχνική Σχολή στο ΑΠΘ ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας έφτασε στην Πολυτεχνική Σχολή μαζί με τον αντιδήμαρχο Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργο Αβαρλή.

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, όπου γύρω από τον χώρο του ΑΠΘ ήταν συγκεντρωμένο πλήθος κόσμου, αυτή τη χρονιά το σημείο θυμίζει έρημο τοπίο.

Ο δήμαρχος σε δήλωσή του μετά την κατάθεση του στεφάνου τόνισε: «Σε αυτόν τον χώρο στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης, στη Νομική Θεσσαλονίκης, στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο τέτοιες μέρες, τέτοια ώρες πριν από 47 χρόνια Έλληνες νεολαίοι και φοιτητές ξεκίνησαν έναν αγώνα ο οποίος λίγους μήνες μετά θα οδηγούσε στην αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας. Τους καρπούς αυτών των αγώνων γευόμαστε σήμερα όλοι εμείς αλλά σε συνθήκες δύσκολες, σε ώρες κρίσιμες, παίρνουμε από την γενναιότητα και από την αποφασιστικότητα τους, δύναμη και δικές μας γενιές θα φροντίσουν να φανούν αντάξιοί τους και να διατηρήσουμε στη χώρα μας όλα αυτά για τα οποία αγωνίστηκαν, την δημοκρατία, την ευημερία και την ανάπτυξη»

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Στο Ρεπορτάζ Δρόμου μιλάει ο αστυνομικός που είχε αποτρέψει το 2021 μία ακόμα γυναικοκτονία

Ερωτηθείς για την εξέλιξη της πανδημίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος είπε ότι «παρακολουθούμε κάθε μέρα τις εξελίξεις. Ενημερωνόμαστε και εμείς για την κατάσταση στην πόλη μας και ότι χρειαστεί όπως έκανα πάντα έτσι και σήμερα και αύριο θα το κάνω ώστε η πόλη μας να βγει γρήγορα από αυτή την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ