Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προφυλακίζονται οι τρεις που “συνέλαβαν” τους 13 μετανάστες στον Έβρο

Την προφυλάκιση του 45χρονου Αλβανού και των δύο Ελλήνων που κατηγορούνται για κακουργηματικού χαρακτήρα ενέργειες, αποφάσισε πριν από λίγο το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημελλειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Την προηγούμενη εβδομάδα μετά την απολογία τους, είχε προκύψει διαφωνία μεταξύ Ανακρίτριας που ζητούσε την προφυλάκιση και της Εισαγγελέως που είχε αντίθετη άποψη. Έτσι βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό και σήμερα το τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο που συνεδρίασε από το πρωί, αποφάσισε οι τρεις άνδρες από την Αλεξανδρούπολη να οδηγηθούν στην φυλακή, σύμφωνα με το evros-news.gr.

Κατηγορούνται για σοβαρά αδικήματα, μετά την “σύλληψη” και περιφορά με κλειστό τρέιλερ 13 μεταναστώμ στην περιοχή της Νέας Χηλής. Μάλιστα ο Αλβανός που ανάρτησε και το σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατηγορείται και για οπλοφορία, οπλοχρησία, αλλά και για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε μαέστρος σε συμφωνική ορχήστρα για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων

Οι άλλες κατηγορίες είναι: Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια με ρατσιστικά κίνητρα σε συνδυασμό με αρπαγή με ρατσιστικά κίνητρα από κοινού και συναυτουργία και έκθεση σε κίνδυνο, ενώ τον ιδιοκτήτη του οχήματος βαρύνει και η κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ