Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόστιμο σε ιερέα στη Θεσσαλονίκη: Η αλήθεια όπως την έζησε ο ίδιος

Χθες όλη η Ελλάδα διάβασε με έκπληξη στα ειδησεογραφικα site για το πρόστιμο στον ιερέα της Θεσσαλονίκης ύψους 1500 ευρώ αλλά και στους πιστούς λόγω παραβίασης των μέτρων του Κορωνοϊού.

Το pellanews.gr επικοινώνησε με τον ιερέα που του επιβλήθηκε το πρόστιμο. Ο λόγος για τον δραστήριο Αρχιμανδρίτη από την Αλμωπία πατέρα Αντώνιο Πακαλιδη. Ο οποίος μας παρουσίασε τα γεγονότα όπως τα έζησε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα ο ιερέας με το πλούσιο ποιμαντικο και κοινωνικό έργο δήλωσε:

Ήμασταν στο υπόγειο του Κεντρικού Ναού όπου έχουμε ένα εκκλησάκι και ήμασταν  μόνοι μας. Δηλαδή τα άτομα που προβλέπεται από τον νόμο αλλά και την εγκύκλιο της εκκλησίας δηλαδή  ο ψάλτης ο νεοκωρος αλλά και οι παπάδες που κάναμε  το μνημόσυνο στον μακαριστό Μητροπολίτη Λαγκαδά.
Έξω από το ναό όμως, περίμεναν γιαγιάδες και παππούδες να πάρουν το δέματα αγάπης που ετοίμασε η ενορία μας για τα Χριστούγεννα. Μόλις άνοιξαν την πόρτα της αίθουσας όχι του παρεκκλήσιου που εμείς κάναμε το μνημόσυνο άρχισαν να γράφουν πρόστιμο, διότι κάποιοι κάλεσαν την αστυνομία και μας επιβλήθηκε πρόστιμο. Έτσι μου επιβλήθηκε 1500 ευρώ πρόστιμο.
Φωτογραφία αρχείου
Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως τέτοιες ημέρες ο πατέρας Αντώνιος με την αγάπη του πάντα έδινε δώρα και δέματα αγάπης σε άτομα και οικογένειες ώστε να τους βοηθήσει.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που κεραυνός «σκίζει στα δύο» το Θερμαϊκό (ΦΩΤΟ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ