Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν θα απολογηθεί σήμερα μετά την αίτηση εξαίρεσης που κατέθεσε στην ανακρίτρια

Δεν θα απολογηθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς δεν έχει αποφανθεί ακόμη το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας για την αίτηση εξαίρεσης που κατέθεσε στην ανακρίτρια.

Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο πιθανότατα θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της.

Να σημειωθεί ότι το αίτημα που κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας για την εξαίρεση της 35ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών, Ευγενίας Τζωρτζάτου, κρίνεται από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νωρίτερα, όπως σημειώνει το newsit.gr, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε νέα προθεσμία προκειμένου προκειμένου να καταθέσουν τρεις ακόμη μάρτυρες στο πλαίσιο της ανάκρισης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Συγκεκριμένα ζήτησε να εξεταστούν οι ιατροδικαστές, Ουρανία Δημακόπουλου, Χαρά Σπηλιοπούλου και η Αγγελική Τσιόλα. Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Τζωρτζάτου επιφυλάχθηκε.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Γιαννόπουλος: Θα ξεκινήσει έρευνα για τη ζωή της 10χρονης Μαρκέλλας

Η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στη συνέχεια, κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την κλήση των μαρτύρων, με την ανακρίτρια να ζητάει και μετά από αυτό να αρχίσει η απολογία της κατηγορούμενης και τελικά η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου να προχωρά στην κατάθεση της αίτησης εξαιρέσεως της ανακρίτρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ