Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρόδος: Ξηλώνει τις πλωτές ξαπλώστρες το beach bar έως το τέλος του μήνα -Τι λένε οι εργαζόμενοι

Αναγκασμένη να συμμορφωθεί με την απόφαση της Κτηματικής Υπηρεσίας είναι η επιχείρηση με τις πλωτές ξαπλώστρες στη Ρόδο, που προτίθεται να τις ξηλώσει.

Οι πλατφόρμες θα πρέπει να ξηλωθούν μέχρι 21 Ιουλίου, ενώ όπως μετέφεραν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στην ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης προτίθεται να το κάνει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, όπως και να πληρώσει τα πρόστιμα των 10.400€ που επιβλήθηκαν από το Λιμενικό Σώμα τον προηγούμενο ενάμιση μήνα για διάφορες παραβάσεις.Κληθέντες να σχολιάσουν αν είναι σταθερές ή κινούμενες οι πλατφόρμες τόνισαν ότι δεν είναι βιδωμένες και μετακινούνται εύκολα, ενώ δεν στοιχειοθετείται παράβαση. Προσθέτουν δε, ότι η άδεια λειτουργίας υπάρχει κανονικά και είναι στη διάθεση Αρχών.

Εξάλλου, πραγματοποιήθηκε έκτακτος έλεγχος κι από την Πυροσβεστική στην ίδια επιχείρηση και σε άλλες στο νησί και δεν παρατηρήθηκε καμία παράβαση.

Από την πλευρά τους, εργαζόμενοι που μίλησαν στην ΕΡΤ, χαρακτηρίζουν ιδανικές τις συνθήκες εργασίας στο beach bar κι επέμειναν ότι δεν δουλεύουν επί 8 ώρες βρεγμένοι. Ανέφεραν δε ότι έχουν εφοδιαστεί από την εργοδοσία και ειδική στολή «η οποία στεγνώνει από το θαλασσινό νερό μέσα σε δύο λεπτά».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Κινηματογράφοι: Ανοίγουν ξανά την 1η Ιουλίου

Από την πλευρά του ο σερβιτόρος που εικονίζεται στο βίντεο απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ