Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρόδος: Συνελήφθη ιερέας, τον κατήγγειλε τουρίστας ότι τον άλειψε γυμνό με λάδι

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ένας εφημέριος στη Ρόδο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο εφημέριος, έγινε αποδέκτης μήνυσης από τουρίστα, ο οποίος εμφανίστηκε ενώπιον των Αρχών και τους κατήγγειλε τον μοναχού. Ο 30χρονος Εσθονός υπέβαλε μήνυση εις βάρος του εφημέριου του μοναστηριού, το όνομα του οποίου δεν γνώριζε, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του.

Όπως ισχυρίστηκε ο αλλοδαπός, μαζί με μια συνεργάτιδά του επισκέφθηκαν το μοναστήρι την 12η Ιουλίου 2023 το απόγευμα και γνώρισαν τον εφημέριο. Ο 30χρονος αγόρασε, όπως είπε, έναν σταυρό τον οποίον ξέχασε στο μοναστήρι και ο εφημέριος του απέστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο το οποίο του είχε δώσει για να τον ενημερώσει.

Την επομένη το πρωί ο Εσθονός πήγε και πάλι στο μοναστήρι για να πάρει τον σταυρό κι όπως ισχυρίστηκε ο εφημέριος του πρότεινε να τον ακολουθήσει σε ένα δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιεί για τους επισκέπτες, με σκοπό να του δώσει ένα ιδιαίτερο δώρο.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Συνελήφθη ο Παναγιώτης Λιαδέλης μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από μπαρ στον Βόλο

Ο 30χρονος σύμφωνα με τη dimokratiki τον ακολούθησε και εκεί, όπως διατείνεται, ο εφημέριος του ζήτησε να κατεβάσει το παντελόνι του, το εσώρουχό του και να βγάλει τη μπλούζα του για να τον αλείψει με λάδι. Τότε όπως υποστήριξε άρχισε να τον αλείφει μόνο στα γεννητικά του όργανα. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον εφημέριο στα όρια του αυτοφώρου και τελικώς συνέλαβαν χθες το απόγευμα έναν 49χρονο ιερέα, κάτοικο δημοτικής κοινότητας στην δυτική πλευρά του νησιού.

Ο 49χρονος ισχυρίζεται ότι άλειψε τον τουρίστα γιατί είχε εξανθήματα, με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ