Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκ: Συνελήφθη 52χρονος Ιταλός για 160 βιασμούς ανηλίκων – Μεταξύ αυτών και της κόρης του

Μια σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμών ανηλίκων από έναν 52χρονο άνδρα είδε το φως της δημοσιότητας.

Ένας Ιταλός συνελήφθη στη Γαλλία με ένταλμα που εξέδωσε η Γερμανία, όπου είναι καταζητούμενος για 160 κατηγορίες βιασμού ή σεξουαλικής επίθεσης της κόρης του και άλλων ανηλίκων, ανέφερε η αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο την Παρασκευή.

Ο 52χρονος συνελήφθη με ευρωπαϊκό ένταλμα νότια του Στρασβούργου, κοντά στα γερμανικά σύνορα, για τα φερόμενα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε περίοδο 14 ετών από το 2000 και έπειτα.

“Λειτουργούσε σε διάφορους οικογενειακούς κύκλους του”
Η Γερμανία έχει ήδη 122 ανοιχτές έρευνες εναντίον του 52χρονου Ιταλού, δήλωσε η γαλλική BNRF. Ο Ιταλός κατηγορείται ότι βίαζε τη δική του κόρη για μια περίοδο περίπου 10 ετών ενώ φέρεται να έκανε το ίδιο -κατά την ίδια περίοδο- με τις μικρές κόρες συντρόφων του.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Υπό την αυστηρή τήρηση των μέτρων οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου

“Λειτουργούσε σε διάφορους οικογενειακούς κύκλους του”, δήλωσε η BNRF και ήταν καταζητούμενος σε σχέση με επιθέσεις, κυρίως στα παιδιά των συντρόφων του, μεταξύ 2000 και 2014.

Η γερμανική αστυνομία ειδοποίησε την BNRF στις αρχές Οκτωβρίου ότι ο καταζητούμενος είχε φύγει από τη Γερμανία στην Αλσατία στην ανατολική Γαλλία και τελικά συνελήφθη στο σπίτι συντρόφου του στο Rumersheim-Le-Haut, νότια του Στρασβούργου.

Ο άνδρας κρατείται στη φυλακή στο κοντινό Κολμάρ και θα παραδοθεί στις γερμανικές αρχές.

 

Πηγή: thetoc.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ