Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στέργιος Καλόγηρος υπ Δήμαρχος Θεσσαλονίκης: Οι λύσεις σε προβλήματα που λιμνάζουν χρόνια, θέλουν “κότσια”

«Δε θέλω να είμαι μέρος του προβλήματος αλλά μέρος της λύσης», λέει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας εκφράζοντας το αυτονόητο για όλους μας. «Ξεχνάει ωστόσο ο κ. Ζέρβας ότι είχε όλο τον χρόνο (σχεδόν 4ετία) να αποτελέσει όντως μέρος της λύσης. Στην πραγματικότητα το κυκλοφοριακό όχι μόνο δεν λύθηκε αλλά βλέπουμε τι γίνεται σήμερα στον ΟΑΣΘ, με ταλαιπωρημένους επιβάτες λόγω αργοπορίας, καύσωνα (κάποια λεωφορεία κυκλοφορούν χωρίς κλιματιστικό) και έλλειψης προσωπικού όπως λένε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι», απαντά ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέργιος Καλόγηρος, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο των Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ  Γιάννη Δήμκα.

«Η πόλη δε χρειάζεται υπομνήματα και αναφορές με τα προβλήματά της που να απευθύνονται στην κυβέρνηση και στα αρμόδια υπουργεία. Άλλωστε η νέα κυβέρνηση τα γνωρίζει ήδη καλά. Η λύση δεν είναι να ροκανίζουμε το χρόνο με επιστολές και προφορικές επισημάνσεις. Χρειάζεται πίεση, μεγάλη πίεση, απαίτηση και ετοιμότητα για σοβαρή διεκδίκηση χωρίς συμβιβασμούς και υποταγή σε μικροπολιτικά συμφέροντα, χωρίς δειλίες και ηττοπάθεια.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Fuel Pass 2: Τη Δευτέρα 1η Αυγούστου θα ανοίξει η πλατφόρμα

Η προσπάθεια για μια Θεσσαλονίκη όπως μας αξίζει θέλει και κόπο, θέλει και τρόπο! Σε κάθε πρόβλημα υπάρχει και μία λύση» καταλήγει ο κ Στέργιος Καλόγηρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ