Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταθεροί στην κατάταξη Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Αμετάβλητη παραμένει η πρώτη 20άδα της παγκόσμιας κατάταξης της ATP πριν από το τελευταίο μεγάλο τουρνουά της σεζόν, το US Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρεί την τρίτη θέση, ακολουθώντας πάντοτε τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ενώ τέταρτος αλλά με πολύ μικρή διαφορά από τον Έλληνα πρωταθλητή είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Από εκεί και ύστερα, την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά αναφοράς οι, Ράφαελ Ναδάλ, Ντόμινικ Τιμ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Ματέο Μπερετίνι, Ρότζερ Φέντερερ και Ντένις Σαποβάλοφ.

Στις Γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στη 18η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της WTA. Σταθερές επίσης στο Νο 229 και στο Νο 234 αντίστοιχα παραμένουν η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία πάντως θα εξασφαλίσει επιπλέον βαθμούς στην επόμενη κατάταξη από την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό του US Open.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη οι 10 νοσηλεύτριες: «Ευχηθείτε μας καλή τύχη»

 

Πρώτη παραμένει η Άσλεϊ Μπάρτι, δεύτερη η Αρίνα Σαμπαλένκα και τρίτη η Ναόμι Οσάκα. Η μοναδική αλλαγή στην πρώτη 20άδα ήταν η επάνοδος της Έλενα Σβιτόλινα στο Νο 5, πάνω από την Αμερικανίδα Σοφία Κένιν, χάρη στη νίκη της Ουκρανής στο τουρνουά του Σικάγο.

 

πηγη: naftemporiki.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ