Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Θα πάμε το τρόπαιο Σεπόλια και Ζωγράφου”

Ο Γιάννης κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έφτασαν στην Ελλάδα! Ο MVP των τελικών του NBA έτυχαν θερμής υποδοχής από τον κόσμο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και δίνουν αυτή την ώρα συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους. Όπως είπαν, το τρόπαιο του πρωταθλητή θα περάσεις από τις γειτονιές που μεγάλωσαν τα αδέρφια Αντετοκούμπο και έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο μπάσκετ, τα Σεπόλια και του Ζωγράφου!
Στην εισαγωγική του δήλωση στη συνέντευξη τύπου, λίγα λεπτά μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ο πρωτάθλητης του NBA κι MVP των τελικών ανέφερε:

«Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που έχουμε πάει ΝΒΑ και ζούμε το ονειρο μας. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πίσω και βλέπουμε τους φιλους μας. Χαρούμενοι που φέραμε και το κύπελλο μαζί. Έπρεπε να περάσουμε μεγάλη διαδικασία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί είναι ενα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο και βρίσκεται στην Ελλάδα» ανέφερε ο Γιάννης.

Στη συνέχεια είπε: «Δεν ξέρω για πόσες μέρες θα μείνουμε εδώ, αλλά θα το πάμε στα μέρη που μεγαλώσαμε, Σεπόλια και Ζωγράφου! Τώρα που το είδαμε πάλι, ακόμα δεν έχουμε πιστέψει τι έχει γίνει. Είναι τρομερό. Με σκληρή δουλειά από τους δυο μας και την ομάδα. Και φυσικά που όλοι μας στήριζαν από την Ελλάδα και εύχονται ότι καλύτερο για την ομάδα».

Οι γονείς του πάντα στο μυαλό τους

Σχετικά με τη δύσκολη διαδρομή μέχρι σήμερα, από τις γειτονιές της Αθήνας μέχρι και το NBA και την τεράστια επιτυχία, ο Γιάννης Αντετοκούμπο είπε: “Ήταν μια απίστευτη διαδρομή , αλλά είχα ανθρώπους που με βοήθησαν, με πίστεψαν και με έσπρωξαν να γίνω καλύτερος. το να είσαι πρωταθλητής ΝΒΑ είναι εθιστικό το συναίσθημα. Όμως το καλύτερο συναίσθημα είναι που έγινα πατέρας και θα ξαναγίνω. Δεν το πιάνει το συναίσθημα του ΝΒΑ. Όμως όλη η διαδρομή είναι τρελή. Δεν έχουμε σταματήσει ως οικογένεια. Και αυτό είναι το νόημα στη ζωή. Οι γονείς μας δεν σταμάταγαν. Δούλευαν κάθε μέρα για να μας μεγαλώσουνε και να μας ταΐσουν. Από εκεί τα έχουμε πάρε όλα. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε γιατί οι γονείς μας δεν σταμάτησαν. Όλα αυτά που έρχονται, λεφτά, διαφημίσεις, τρόπαια, είναι μόνο μέσα από τη σκληρά δουλειά. Χωρίς αυτή δεν έρχονται. Δεν ξέρω ποιο ειναι το ταβάνι. Κάθε χρόνο ξεπερνάμε αυτό που κάναμε πέρυσι”.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Φρίκη! Μέχρι φέρετρα με νεκρούς βγήκαν στους δρόμους από το χτύπημα του Ιανού στην Καρδίτσα!

“Όταν βλέπεις τους γονείς σου οι οποίοι παλεύουν και είναι πάντα με το χαμόγελο, το αποκτάς. Μένει αυτό. Από το να μην έχεις να φας, στο να μη μπορείς να πάρεις μια βολή, δεν είναι τίποτα. Τη βολή θα τη βάλεις αύριο” είπε από την πλευρά του ο Θανάσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ