Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα Μητσοτάκης και Σολτς

Στην Θεσσαλονίκη σήμερα ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ο οποίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου Βόλφγκανγκ Μπούχνερ θα παρακαθήσει, έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σε δείπνο στο πλαίσιο της Συνόδου της Διαδικασίας Συνεργασίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η οποία πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Σολτς θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη, από όπου θα μεταβεί στα Σκόπια και ακολούθως στη Βουλγαρία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη:

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 17.40, θα προεδρεύσει στην ετήσια Σύνοδο Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SouthΕast Europe Cooperation Process – SEECP ) που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. Στις 20.00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει δηλώσεις στον Τύπο και στη συνέχεια θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν των ηγετών που συμμετέχουν στη Σύνοδο.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Μητσοτάκης: Ξεπερνάμε το 1 εκατ. εμβολιασμούς – Μήνας κλειδί ο Απρίλιος

Το πρωί της Παρασκευής, στις 07.45, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100 ενώ πριν από την έναρξη των εργασιών της Συνόδου ο Πρωθυπουργός θα περιοδεύσει στην περιοχή της Θέρμης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ