Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στους 14 οι νεκροί από την κακοκαιρία – Εντοπίστηκαν μητέρα και γιος στη Μεταμόρφωση

Τραγική κατάληξη είχε ο εντοπισμός ακόμα δύο αγνοουμένων στη Θεσσαλία, καθώς οι σοροί της μητέρας και του γιου στη Μεταμόρφωση της Καρδίτσας και έτσι ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel ανέρχεται στους 14.

Δυστυχώς, ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων της κακοκαιρίας ανεβαίνει, καθώς η 88χρονη μητέρα και ο 65χρονος γιος της αγνοούνταν από χθες στη Μεταμόρφωση της Καρδίτσας και μάλιστα είχαν καταγραφεί στην επίσημη λίστα των αγνοούμενων από τις πλημμύρες.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα (10.9.2023) εντοπίστηκε ένας 56χρονος που αγνοείτο από χθες ανάμεσα στους οικισμούς Άγιο Δημήτριο και Πέτρινο. Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε από drone των Αρχών που κάνουν επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στις πληγείσες περιοχές.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Παραμένει στη ΜΕΘ η Μαριέττα Γιαννάκου μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε

Αυτό σημαίνει πως ο αριθμός των αγνοουμένων τώρα ανέρχεται στους 3, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Από τις 5 Σεπτεμβρίου αγνοείται ένας 42χρονος στην Αγία Αικατερίνη Βόλου και από τις 7 του μήνα αγνοούνται δύο Αυστριακοί (πιθανόν ζευγάρι, αγνώστου ηλικίας) στα Ποτιστικά Πηλίου.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ