Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο αρχείο η υπόθεση του βιασμού του Δημήτρη Άνθη

Ανατροπή ήρθε στη δικαστική διερεύνηση του καταγγελλόμενου βιασμού του 38χρονου μάγειρα, Δημήτρη Άνθη από 37χρονο ηθοποιό.

Η ανάκριση που διενεργούνταν μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος του ηθοποιού Ν. Σ., περατώθηκε με τη διαδικασία της “τυπικής κλήσης”, όπως είναι ο νομικός όρος, χωρίς δηλαδή να κληθεί ο κατηγορούμενος σε απολογία.

Κι αυτό επειδή ο 38χρoνος μάγειρας, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλαξε όσα είχε ισχυριστεί αρχικά, στην κατάθεση του ενώπιον της ανακρίτριας, σχετικά με τη χρονολογία που έλαβε χώρα ο βιασμός του, τοποθετώντας τον χρονικά στο 2005 και όχι στο 2006 όπως ανέφερε η μήνυση του.

Ωστόσο, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η καταγγελλόμενη αξιόποινη πράξη δεν μπορεί να διωχθεί ποινικά καθώς από το 2005 μέχρι και σήμερα έχει παρέλθει χρονικό διάστημα άνω των 15 ετών.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία για την υπόθεση της συνομιλίας Μιωνή-Παππά. Τι θα ερευνήσει ο εισαγγελέας

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το αδίκημα του βιασμού να έχει πλέον παραγραφεί. Η υπόθεση πλέον περνάει στα χέρια των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο αναμένεται με  βούλευμά του να επικυρώσει την αρχειοθέτηση της δικογραφίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ