Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης με κορωνοϊό ο Τάκης Χρυσικάκος – Είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ο Τάκης Χρυσικάκος. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η κατάσταση της υγείας του Τάκη Χρυσικάκου, ο οποίος νοσηλεύεται με συμπτώματα κορονοϊού, είναι ελεγχόμενη, καθώς ο ίδιος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το reader.gr, ο Τάκης Χρυσικάκος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα» του Ευγένιου Ο’ Νηλ σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου. H πρεμιέρα του έργου είναι προγραμματισμένη για τις 14 Ιουλίου στον αύλειο χώρο της Μονής Λαζαριστών και δεν πρόκειται να αναβληθεί καθώς ο ρόλος του Τζέιμς Τάιρον που ερμηνεύει είναι σε διπλή διανομή με τον Πέρη Μιχαηλίδη.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Πήλιο: Σκύλος καθόταν πάνω στο άψυχο σώμα του ιδιοκτήτη του για τρεις ημέρες

Μόλις ο Τάκης Χρυσικάκος αναρρώσει και βγει από το νοσοκομείο, θα ανέβει στη σκηνή και θα ξεκινήσει περιοδεία. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι ο Τάκης Χρυσικάκος δεν παρουσιάζει σοβαρά συμπτώματα και νοσηλεύεται με πνευμονία σε κρεβάτι Covid του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ