Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο μικροσκόπιο και το οικόπεδο 9 στρεμμάτων στην Πάρο που αγόρασαν Καϊλή και Τζόρτζι -Πόσο κόστισε

Η έρευνα για την Εύα Καϊλή σχετικά με τα ποινικά αδικήματα της δωροληψίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος έχει επεκταθεί πλέον και στην Ελλάδα, ύστερα από εντολή του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Μάλιστα, στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος έχει μπει και η αγορά ενός οικοπέδου στην Πάρο, έκτασης 9 στρεμμάτων, από την Εύα Καϊλή με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Όπως γράφει και ο parianostypos.gr, η αγορά του οικοπέδου πραγματοποιήθηκε από το ζεύγος Τζόρτζι-Καϊλή πριν από 9 μήνες. Σύμφωνα με τις περιγραφές ανθρώπων του νησιού, πρόκειται για ένα εξαιρετικά προνομιούχο αγροτεμάχιο, έκτασης 9 στρεμμάτων, σε πλαγιά της θέσης Βουνάλια στην περιοχή του Κώστου, με πανοραμική θέα προς τον κάμπο, το Υστέρνι και τη θάλασσα, με τη Νάξο να φαίνεται στο βάθος. Η Καϊλή και ο Τζόρτζι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αγόρασαν το οικόπεδο των 9 στρεμμάτων στην Πάρο από έναν πωλητή από την Αθήνα για 300.000 ευρώ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Δολοφονία Άλκη: Θέμα χρόνου να εντοπίσει το 12ο άτομο η ΕΛ.ΑΣ – Πώς τον περιγράφουν οι κατηγορούμενοι

Το οικόπεδο στην Πάρο

Σημειώνεται πως η αγορά του οικοπέδου δεν είχε γίνει γνωστή καθώς πραγματοποιήθηκε μέσα στο 2022 και, επομένως, δεν έχει δηλωθεί ακόμα στο πόθεν έσχες της Εύας Καϊλή.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την πρόσφατη σύσταση real estate εταιρείας από Καϊλή και Τζόρτζι, αλλά και το ταξίδι τους, κατά πληροφορίες, στην Πάρο το καλοκαίρι με σκοπό την ανάπτυξη του εν λόγω ακινήτου για την εμπορική του εκμετάλλευση, εγείρουν ερωτήματα στις Αρχές.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ