Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγκλονίζει ο Τ. Χρυσικάκος που νοσηλεύτηκε έξι εβδομάδες λόγω κορωνοϊού – “Καλά να πάθεις καραγκιόζη”

Κόλλησε κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για έξι εβδομάδες. Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Τάκη Χρυσικάκο ο οποίος νόσησε αν και είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις.

Μιλώντας στο Open, ο ηθοποιός ανέφερε πως ο κορωνοϊός του προκάλεσε σοβαρή πνευμονία με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί για μεγάλο διάστημα. Εδώ και τέσσερις ημέρες έχει πάρει εξιτήριο και όπως σημειώνει ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και εξακολουθεί να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Όπως εξηγεί ένα υποκείμενο νόσημα που έχει ήταν η αιτία που νόσησε τόσο βαριά.

Οι αρνητές του εμβολίου βρήκαν την περίπτωση του ως αφορμή για να ξεσαλώσουν. Όπως περιγράφει ο ηθοποιός, δέχτηκε πάρα πολλά υβριστικά μηνύματα στα social media από αντιεμβολιαστές.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για οικογένεια στο Βόλο - Ο άνδρας αγνοείται, η γυναίκα πέθανε από κορωνοϊό

“Καλά να πάθεις”, “καραγκιόζη”, “καλό παράδεισο” είναι μερικά από τα μηνύματα που δέχτηκε ενώ έδινε μάχη για τη ζωή του. “Ο φανατισμός πού μπορεί να φτάσει;” αναρωτιέται ο Τάκης Χρυσικάκος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ