Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της συντριβής του Canadair στην Κάρυστο

Canadair CL 215 του ελληνικό στόλου πυροσβεστικών αεροσκαφών, κατέπεσε στην περιοχή του Πλατανιστού στην Κάρυστο, ενώ επιχειρούσε στη φωτιά.

Πάνω από το σημείο της πτώσης του Canadair πετάει ελικόπτερο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση, ενώ μεταβαίνουν δυνάμεις για τον εντοπισμό του πληρώματος. Ωστόσο είναι δύσκολο να προσεγγίσουν καθώς το αεροσκάφος που έπεσε σε χαράδρα έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Πριν την πτώση του Canadair, όπως φαίνεται και σε βίντεο που κυκλοφορεί είχε πραγματοποιήσει ρίψει νερού στην περιοχή που μαίνεται η φωτιά.

Κάτοικος στο iefimerida: Ήταν σε δύσβατο σημείο η φωτιά, χρειάστηκε να κάνουν δύσκολους ελιγμούς

«Από το πρωί, από τις επτά παρά, επιχειρούσε εδώ στον Πλατανιστό ένα ζευγάρι Καναντέρ. Η φωτιά ήταν σε πολύ δύσβατο σημείο και αναγκάζονταν να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς για να “χτυπήσουν” τη φωτιά. Το σήκωναν τελευταία στιγμή. Δεν ήμουν τη στιγμή της πτώσης του αεροσκάφους, όμως είδα τι προσπάθειες κατέβαλαν» είπε στο iefimerida.gr ο κ. Τάσος Ντούγιας, κάτοικος της περιοχής.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Ξεκίνησε καβγάς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ: «Εσείς φταίτε για την ήττα μου» λέει ο Τσίπρας -«Κοιτάξου στον καθρέφτη σου»

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ