Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο Έβρος είναι απροσπέλαστος – Μεσαίωνας η εγκατάλειψη των 92 γυμνών μεταναστών

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Αυτιά βρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και μίλησε για τους 92 μετανάστες που βρέθηκαν γυμνοί στον Έβρο.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για ένα: «Σοκαριστικό γεγονός, εικόνα απάνθρωπη που παραπέμπει στον μεσαίωνα» μιλώντας για την εγκατάλειψη των 92 μεταναστών από το Αφγανιστάν και τη Συρία σε ελληνικό έδαφος στον Έβρο από τις τουρκικές αρχές

«Περιμένουμε στοιχειώδεις εξηγήσεις από την πλευρά της Τουρκίας» δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. «Τα τελευταία 3μιση χρόνια η Ελλάδα είναι πιο ισχυρή, έχει ενισχυθεί στρατιωτικά» είπε και συνέχισε λέγοντας «οι Τούρκοι να ακολουθήσουν τον δρόμο της φιλίας και της συνεργασίας και να εγκαταλείψουν τέτοιου είδους συμπεριφορές».

«Ότι και να κάνει η Τουρκία τα σύνορα στον Έβρο είναι απροσπέλαστα. Δεν πρόκειται να περάσει κανείς, όποιο κόλπα και να βρει η απέναντι πλευρά» τόνισε ο υπουργός.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Κορωνοϊός: Εφιάλτης 60 ημερών στη ΜΕΘ για 40χρονο – «Είδα το άσπρο φως, αυτό που λένε όταν πεθαίνεις»

Μίλησε για την πιθανότητα προβοκάτσιας από την Τουρκία, δηλώνοντας ότι «υπάρχει απόλυτη επαγρύπνηση και ετοιμότητα για να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε περιστατικό – και δεν θα πούμε τίποτα άλλο».

Τέλος αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Κολωνού λέγοντας πως όλα θα έρθουν στο φως, ενώ αποκάλυψε πως εντός της ημέρας θα υπάρχουν νέες συλλήψεις.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο Έβρος είναι απροσπέλαστος – Μεσαίωνας η εγκατάλειψη των 92 γυμνών μεταναστών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ