Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταγματάρχης σε 16χρονο: “Θέλω να κάνουμε σεξ”, “τι λες μωρέ είμαι 16” – “Ε και τι μ’ αυτό;”

το οποίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στον Χολαργό, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 16χρονος που κατήγγειλε το συμβάν, βρίσκονταν στο λεωφορείο όταν τον πλησίασε ο Ταγματάρχης κι άρχισε να του μιλάει. Ο ανήλικος, όπως ανέφερε, δεν έδωσε σημασία στα λόγια με σεξουαλικό περιεχόμενο του 38χρονου και του ζήτησε να σταματήσει να τον ενοχλεί. Ο αξιωματικός όμως δεν πτοήθηκε κι όπως αποκάλυψε το νεαρό αγόρι σε αστυνομικούς και οικεία του πρόσωπα, του έδειξε και ημίγυμνες φωτογραφίες του.Λίγα λεπτά αργότερα, ο ανήλικος κατέβηκε από το λεωφορείο και περπατώντας, κατευθύνθηκε προς το χώρο που προπονείται στην πυγμαχία. Ο Ταγματάρχης όμως, τον ακολούθησε και στην αρχή του μιλούσε από απόσταση λίγων μέτρων, ενώ όταν τον πλησίασε ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:Ταγματάρχης: Θέλω να κάνουμε σεξ

16χρονος: Τί λες μωρέ… Φύγε από εδώ… Είμαι 16 ετών.

Ταγματάρχης: Και τι μ΄ αυτό…  Δεν πειράζει.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 59χρονος που ισχυριζόταν στο διαδίκτυο πως θα βλάψει κόσμο - Δήλωνε εθνικός εισαγγελέας!

Παρά τις αλλεπάλληλες αρνήσεις του ανήλικου, ο Ταγματάρχης συνέχιζε τη σεξουαλική παρενόχληση, ενώ, όπως κατέθεσε ο 16χρονος, ο αξιωματικός αποπειράθηκε να τον θωπεύσει. Ωστόσο η αντίδραση του ανήλικου ήταν άμεση, καθώς τον έσπρωξε.

Τότε, ο 38χρονος σάστισε και το έβαλε στα πόδια, με τον 16χρονο να τον κυνηγάει και λίγα μέτρα πιο κάτω να τον ακινητοποιήσει. Στη συνέχεια ο Ταγματάρχης, στην προσπάθεια του να προκαλέσει σύγχυση έβαλε τις φωνές. Ωστόσο κάνεις από τους κατοίκους και τους περίοικους δεν παραπλανήθηκε.

Τέλος, ειδοποιήθηκε η αστυνομία κι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο προσήγαγαν τον ανώτερο αξιωματικό.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ