Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι Χρώμα έχει η Ελπίδα;- Η νέα έκθεση της Επίμονης Τέχνης στον Κήπο Του Απογευματινού Ήλιου στην Παραλία

 

H Επίμονη Τέχνη επιστρέφει με μια νέα έκθεση στον Κήπο Του Απογευματινού Ήλιου & Κήπο Της Άμμου για όλο τον μήνα Μάρτιο, στο γυάλινο χώρο από τον Λευκό Πύργο προς το Μέγαρο Μουσικής και βρίσκεται δίπλα ακριβώς και αμέσως μετά το Makedonia Palace.

Μια γλυκύτατη πρόταση για να γίνει η βόλτα πιο απολαυστική για όλους, μικρούς και μεγάλους με εύκολη πρόσβαση στην Επίμονη Τέχνη γνωστών σύγχρονων εικαστικών που αποκαλύπτουν Τι χρώμα έχει η Ελπίδα…

Η εικαστική έκθεση λειτουργεί στημένη ανάποδα δηλαδή στραμμένη προς τη βιτρίνα σε δημόσια θέα στην πιο όμορφη βόλτα της Θεσσαλονίκης και είναι ανοιχτή 24 ώρες κάθε μέρα για όλο τον Μάρτιο.

Οι συντελεστές της Επίμονης Τέχνης ευχαριστούν από καρδιάς για την στήριξη την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και όλο το Δ.Σ..

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ο Ιστορικός τέχνης & Συγγραφέας Μάνος Στεφανίδης στην Επίμονη Τέχνη 

Κατά τη διάρκεια διάλεξης του καθηγητή στο πρώτο εργαστήριο ζωγραφικής και το εργαστήριο γλυπτικής του τμήματος εικαστικών και εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, ο κορυφαίος Κριτικός Τέχνης επισκέφθηκε την Επίμονη Τέχνη, στον κήπο του Απογευματινού Ήλιου. Οι καλλιτέχνες ενθουσιασμένοι για την παρουσία του στον γυάλινο κόσμο τους σε συνεργασία μαζί του θέλησαν να δημιουργήσουν επιπλέον περφομανς, βγάζοντας τα έργα τους στον εξωτερικό χώρο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό να έρθει ακόμη πιο κοντά στην “Επίμονη” Τέχνη τους.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Κυριακάτικο Πρωινό της Κ.Ο.Θ. με το Aeolos Brass Quintet

Ο κ. Στεφανίδης δήλωσε: “Δεν είναι εκδήλωση του MOMuS! Στο γυάλινο περίπτερο δίπλα στο Μακεδονία Παλλάς. Καθώς έπεφτε το σούρουπο. Περφόμανς με την ομάδα Επίμονη Τέχνη και πολλούς, υπομονετικούς περαστικούς. Μπράβο στη Χρύσα Μπαρτζώκα και τα υπόλοιπα παιδιά. Ζήτω οι σοβαροί κάτω οι σοβαροφανείς. ” Η έκθεση θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού 24 ώρες όλο τον Μάρτιο αφού είναι στημένη ανάποδα στον χώρο δηλαδή δημόσια προς την βιτρινα. Αξίζει να την επισκεφθείτε!

Μπορεί να είναι εικόνα τριαντάφυλλο
“ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ. . ?” EΠΙΜΟΝΗ ΤΕΧΝΗ

ΕΜΠΝΕΥΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χρύσα Μπαρζόκα

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΩΓΟΥΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ RINETTE JOSAFAT ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΤΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ ΝΕΝΑΔΗ ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΑΝΙΑΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΟΥΧΑΡΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΒΙΟΛΕΤΑ ΓΑΖΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΟΖΑΣ ΤΙΤΙΝΑ ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΟΡΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΤΑΝΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΤΙΝΑ ΜΠΑΚΑΝΙΑΡΗ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΔΑΝΑΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΠΙΤΖΑΝΗ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΜΠΗΣ KIRSIKKA SOUSTIEL ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΟΥΚΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΦΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΤΣΗΣ ΧΡΥΣΑ ΜΠΑΡΖΟΚΑ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Μπορεί να είναι εικαστικό 2 άτομα και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι απεικόνιση εξωτερικοί χώροι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ