Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραγωδία στο Λιμάνι του Πειραιά –36χρονος πήδηξε για να μπει στο πλοίο, έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια που έκανε ένας 36χρονος για να επιβιβαστεί σε πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά. Ο άνδρας πήδηξε (!) για να μπει στο καράβι, αλλά έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 9:45 το βράδυ της Τρίτης (05.09.2023) ο 36χρονος πήδηξε για να επιβιβαστεί σε πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά και πνίγηκε. Το καράβι που ήθελε, όπως φαίνεται να προλάβει ο άτυχος άνδρας, εκτελούσε δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο.

Ο 36χρονος προσπάθησε να πηδήξει για να μπει απόψε στο πλοίο «Blue Horizon» που είχε λύσει κάβους για να αποπλεύσει προς Ηράκλειο. Ωστόσο, η τουλάχιστον παράτολμη απόπειρά του είχε τραγική κατάληξη, αφού έπεσε στη θάλασσα από όπου ανασύρθηκε νεκρός.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να πήδηξε για να πιάσει τον καταπέλτη για να μπει στο εσωτερικό του πλοίου, όμως δεν τα κατάφερε.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Δύο τροχαία δυστυχήματα στη Χαλκιδική με δύο νεκρούς

Στελέχη του λιμενικού σώματος επιλήφθηκαν του τραγικού συμβάντος, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις για το συμβάν από αυτόπτες μάρτυρες και το πλήρωμα στο πλαίσιο της προανάκρισης. Το πλοίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ώρα θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ