Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τρεις συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Στις 12.00 δικηγόροι θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης, δικηγόροι προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για «την αντιφατική και κακή νομοθέτηση, που δημιουργεί ανασφάλεια δικαίου, αιφνιδιάζει τους παράγοντες της δίκης και φαλκιδεύει δικαιώματα Ελλήνων πολιτών, καθώς επίσης και για τη συνεχιζόμενη αδράνεια της κυβέρνησης ως προς την οικονομική στήριξη του κλάδου», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων.

Στις 13.00, φοιτητικοί σύλλογοι θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου, ενάντια στο νόμο Κεραμέως. Νωρίτερα στις 11.00 έχουν κάλεσμα για προσυγκεντρώσεις μπροστά από την πρυτανεία του ΑΠΘ. Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Νέα Σμύρνη: Σοκάρει η γυναίκα που πήγε να υπερασπιστεί τον νεαρό από τους αστυνομικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 17.30 φοιτητές και φοιτήτριες της Ιατρικής Σχολής θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης,  ζητώντας την επανέναρξης των εργαστηρίων και την επιστροφή τους στις κλινικές, με όλα τα μέτρα ασφαλείας για την πρακτική τους και όπως ορίζει το πρόγραμμα των σπουδών τους.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ