Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρόμος σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας: Αφγανός στρίμωξε και παρενόχλησε 29χρονη

Τρόμος για 29χρονη κοπέλα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας. Αφγανός επιβάτης, τη στρίμωξε, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άγγιζε τα γεννητικά του όργανα. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο οδηγός να ακινητοποιήσει το όχημα, να καλέσει την Αστυνομία και ο Αφγανός σάτυρος να συλληφθεί.

Το ανατριχιαστικό συμβάν, σημειώθηκε στις 08:50 το πρωί της περασμένης Τρίτης σύμφωνα με το protothema.gr. Η κοπέλα όπως κατάθεσε στην Αστυνομία, βρισκόταν στο λεωφορείο 035 που εκτελεί το δρομολόγιο Άνω Κυψέλη- Πετράλωνα- Ταύρος. Καθόταν στη μέση των τελευταίων καθισμάτων όταν την πλησιάζει ένας περίεργος μελαμψός άνδρας και αρχίζει να την «καρφώνει» με τα μάτια του.

Ενοχλημένη η 29χρονη Ελληνίδα μετακινείται και τότε βλέπει και τον αλλοδαπο να την ακολουθεί. Μάλιστα, επιχείρησε να της πιάσει κουβέντα εξακολουθώντας να την κοιταζει έντονα ομως εκείνη τον απέφυγε.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Σπείρα διαρρηκτών «ξάφριζε» διαμερίσματα σε Κ. Μακεδονία, Ήπειρο και Κρήτη

Ξαφνικά και ενώ το λεωφορείο διέσχιζε την πλατεία Ομονοίας, ο Αφγανός, ξεκουμπώνει το παντελόνι του και αρχίζει να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα «καρφώνοντας» και πάλι το θύμα του. Η κοπέλα έντρομη, σηκώνεται, πηγαίνει στον οδηγό, τον ενημερώνει με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία και να περάσει χειροπέδες στον ανώμαλο επιβάτη. Όπως προέκυψε, πρόκειται για Αφγανό γεννηθέντα το 1980. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ