Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσιτσιπάς: προκρίθηκε στον τελικό του Monte Carlo Masters

Παίζοντας τένις υψηλού επιπέδου ο Στέφανος Τσιτσιπάς «πάτησε» τον Ντάνιελ Έβανς στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Monte Carlo Masters και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό της Κυριακής.

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα επιβεβαίωσε σε ένα ακόμη ματς την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται κι απέναντι σε έναν αντίπαλο διόλου ευκαταφρόνητο έκανε επίδειξη δύναμης και με 6-2, 6-1 έδειξε ότι πανέτοιμος για να κατακτήσει το τρόπαιο, ανεξάρτητα από το αν θα βρει απέναντί του τον Αντρέι Ρούμπλεφ ή, τον Κάσπερ Ρουντ.

Μόλις 69 λεπτά αγώνα χρειάστηκε ο 22χρονος πρωταθλητής για να κάμψει την αντίσταση του Βρετανού, ο οποίος στην φάση των «16» είχε «πετάξει έξω» τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ στους «8» απέκλεισε και τον Νταβίντ Γκοφάν.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Σημάδια βελτίωσης εμφανίζει η υγεία του Μακρόν

Ο Τσιτσιπάς έκανε το 3Χ3 απέναντι στον Έβανς και παράλληλα κατάφερε να προκριθεί στον τρίτο τελικό Masters στην καριέρα του (Τορόντο 2018, Μαδρίτη 2019), ενώ την Κυριακή (18/04) θα διεκδικήσει τον έκτο τίτλο στην καριέρα του του.

Αν μη τι άλλο, δείχνει ότι είναι σε σούπερ κατάσταση με ορίζοντα και το Roland Garros που αποτελεί και τον μεγάλο στόχο.

πηγη: naftemporiki.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ