Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτιά στην Πυλαία: Εικόνες καταστροφής στο κατάστημα αθλητικών ειδών – «Βραχυκύκλωμα» βλέπει ο ιδιοκτήτης

Μεγάλες υλικές ζημιές προκάλεσε η φωτιά στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, σε κατάστημα αθλητικών ειδών. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να κλάνει λόγο για «βραχυκύκλωμα».

Ήταν γύρω στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης (13.07.2022), όταν ξέσπαγε φωτιά σε κατάστημα αθλητικών ειδών που βρίσκεται στην Πυλαία της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής ρίχτηκαν αμέσως στη μάχη της κατάσβεσης και συγκεκριμένα 25 πυροσβέστες και 8 πυροσβεστικά οχήματα. Υδροφόρα του Δήμου Καλαμαριάς συνέδραμε το έργο της πυρόσβεσης.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος αθλητικών ειδών, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα.

Δείτε βίντεο του newsit.gr από την καταστροφή που προκάλεσε η φωτιά:

Δείτε και φωτογραφίες του newsit.gr:

H φωτιά έλαβε αμέσως διαστάσεις, ενώ έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους του καταστήματος αθλητικών ειδών που έσπευσαν να απομακρύνουν τους πελάτες.

Μάλιστα, για λόγους ασφαλείας εκκενώθηκαν όλα τα διπλανά καταστήματα.

Φωτιά στην Πυλαία: «Προσπαθήσαμε να αποσοβήσουμε τον κίνδυνο της απειλής της επέκτασης»

Ο πύραρχος Θεόδωρος Κοσμίδης, διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης, περιέγραψε στο newsit.gr την κατάσταση:

«Ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας περίπου στις 15:45 για πυρκαγιά σε αθλητικό κατάστημα. Αμέσως επενέβη η υπηρεσία μας με 12 υδροφόρα οχήματα και 2 βραχιονοφόρα οχήματα με 30 πυροσβέστες.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Μάρτης γδάρτης» – Έρχονται τσουχτερό κρύο, χιόνια και παγετός

Αμέσως στήθηκε πυροσβεστική επιχείρηση, προσπαθήσαμε να αποσοβήσουμε τον κίνδυνο της απειλής της επέκτασης της πυρκαγιάς στο διπλανό κατάστημα και αυτό επετεύχθη. Περιμετρικά του κτιρίου μπήκανε πυροσβεστική αυλοί και αυτή την ώρα (19:00) η πυρκαγιά είναι σε πλήρη έλεγχο.

Έγινε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος και αναγκάστηκαν οι εργαζόμενοι και για λόγους ασφαλείας να κλείσουν τα καταστήματα και όλοι και οι εργαζόμενοι και ο κόσμος να εξέλθουν των καταστημάτων.

Δεν χρειάστηκε να απεγκλωβίσουμε κανέναν. Η αιτία της πυρκαγιάς είναι προϊόν ερεύνης του ανακριτικού γραφείου. Τα υλικά τα οποία είχε το κατάστημα, επειδή πολλά εξ αυτών είναι με πλαστικό υλικό, δικαιολογούν τον πυκνό μαύρο καπνό».

Βίντεο του newsit.gr από την επιχείρηση κατάσβεσης:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ