Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτιά στον Real FM: Καταγγέλλει εμπρησμό ο Χατζηνικολάου (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Μαρούσι, καθώς ξέσπασε φωτιά στο κτίριο που στεγάζονται ο ραδιοφωνικός σταθμός Realfm 97,8 και η εφημερίδα Real News.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 3:00 το πρωί στο κτίριο που στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του Real FM και της Real News στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Παρνασσού στο Μαρούσι, ενώ μετά από περίπου δύο ώρες τέθηκε υπό έλεγχο.

Σημειώνεται ότι το ισόγειο του κτηρίου είναι κενό, στον πρώτο και δεύτερο όροφο στεγάζονται τα γραφεία Real FM & Real News, ενώ στον τρίτο όροφο βρίσκονται γραφεία ναυτιλιακής εταιρίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκαν εκρήξεις και υπολείμματα αυτοσχέδιου μηχανισμού και συγκεκριμένα τρία γκαζάκια με ταινία έχουν εντοπιστεί από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Οι εστίες της φωτιάς, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ήταν δύο. Η μία ήταν σε εταιρεία πάνω από τις εγκαταστάσεις του Real, ενώ η δεύτερη έξω στη σκάλα στο ισόγειο όπου είχαν τοποθετηθεί τα γκαζάκια.

H κύρια αιτία της πυρκαγιάς ήταν στον 3ο όροφο όπου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, ενώ εργαζόμενη – μια ηχολήπτρια – που βρισκόταν στο κτίριο την κατέβασαν οι πυροσβέστες από το κλιμακοστάσιο και διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν προληπτικά οι πρώτες βοήθειες.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Ανώγεια: Οργή της πλευράς Καλομοίρη για την κατάθεση που "άναψε φωτιές"

Δείτε φωτογραφίες:

   

 

Και κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών

Οι μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί στον τρίτο όροφο, αλλά υπάρχουν αρκετές και στους άλλους δύο. Αυτή την ώρα αναμένεται κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ, το οποίο θα ερευνήσει τον χώρο για να διαπιστώσει αν υπάρχουν και άλλοι μηχανισμοί, εκτός από αυτόν που ήδη έχει εντοπιστεί.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Το συμβάν σχολίασε με ανάρτησή του στα social media και ο Νίκος Χατζηνικολάου. «Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…» γράφει.

Την προανάκριση για την υπόθεση θα αναλάβει πιθανότητα η Κρατική Ασφάλεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ