Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτογραφίες καίνε υποψήφιο δήμαρχο, ένα βήμα πριν από το λάθος ο Μητσοτάκης

Με βόμβα απειλείται η Νέα Δημοκρατία, για έναν υποψήφιο δήμαρχο με αμφιλεγόμενο παρελθόν. Σημαντικά κομματικά στελέχη γνωρίζουν για αυτό, και έως τώρα δεν του έχουν δώσει υποστήριξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει φωτογραφικό υλικό στα χέρια Νεοδημοκρατών που αποκαλύπτει αυτές τις καταστάσεις του υποψήφιου δημάρχου. Παρά ταύτα, ορισμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται να αποδέχονται ένθερμα τις αμφιλεγόμενες πτυχές του. Η προτίμηση του υποψηφίου δημάρχου για νεαρούς συντρόφους μπορεί να μην αποτελεί πρόβλημα αυτού καθαυτού, αλλά η ηλικία τους θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σοβαρό ζήτημα για τη Νέα Δημοκρατία, εάν αυτές οι φωτογραφίες τεθούν ως θέμα από τους αντιπάλους του υποψηφίου κατά την προεκλογική περίοδο.

Για το θέμα είναι γνώστης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτό είναι ένα σοβαρό δίλημμα για τον ίδιον καθώς κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως υποστηρικτής  ενός πρωταγωνιστή της τοπική αυτοδιοίκησης τύπου  “…άδη”. Επιπλέον ο ασυγκράτητος δήμαρχος αφήνει να εννοηθεί ότι διατηρεί καλές σχέσεις με την σύζυγο του πρωθυπουργού και σε περίπτωση που «σκάσει» ένα τέτοιο θέμα τότε η μπάλα  δεν αποκλείεται να πιάσει την οικογένεια του κυβερνήτη της Ελλάδας.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Συμμετοχή πιστών υπό αυστηρούς όρους στη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία

Είναι ενδιαφέρον να δούμε πού θα προσπαθήσουν να κρυφτούν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα και οι σύντροφοί τους, εάν η «καυτή πατάτα» πέσει  κατά τη διάρκεια της εκλογικής εκστρατείας, με τα κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τηρούν ιδιαίτερα αυστηρή στάση στην περίπτωση του συγκεκριμένου υποψηφίου. Το ίδιο ζήτημα είχε απασχολήσει τη Νέα Δημοκρατία και πριν από μερικά χρόνια και τότε μια ευρωβουλευτής είχε προειδοποιήσει για το ενδεχόμενο καταιγίδας και εισακούστηκε με αποτέλεσμα η Νέα Δημοκρατία να προκρίνει άλλο πρόσωπο στη συγκεκριμένη περιοχή.

 

ΠΗΓΗ: skglive.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ