Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαλκιδική: Καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού από υπεύθυνο beach bar

Καταγγελία για περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού ενός ηλικιωμένου ανδρόγυνου από υπεύθυνο beach bar, επειδή το ζευγάρι θέλησε να καθίσει με την πετσέτα του σε παραλία της Χαλκιδικής, ήρθε σήμερα (6.8.2023) στο φως της δημοσιότητας.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τον υπεύθυνο beach bar στην παραλία Κασταμονίτη της Χαλκιδικής για να μην κάνουν μπάνιο στην παραλία.

«Σάββατο πρωί δέκα η ώρα, λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίναμε πρωί δέκα η ώρα. ‘Ημασταν δύο μέτρα μακριά από τις ξαπλώστρες τους σε μέρος δημόσιο. Ούτε μπροστά ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω ούτε τίποτα. Έρχεται λοιπόν κι αρχινάει να βρίζει», δήλωσε στο MEGA η γυναίκα.

Η 70χρονη είπε ότι ο υπεύθυνος της επιτέθηκε και την χτύπησε στο κεφάλι, στο σημείο που είχε χειρουργηθεί.

«Ο σύζυγος ήταν σκυμμένος κι έβαζε την ομπρέλα. “Θα σας πνίξω”, “θα σας πετάξω”, πολλές βρισιές… Κι εγώ η αθεόφοβη για να μη σηκωθεί ο άνδρας μου σηκώνομαι και λέω “κύριε, γιατί είμαστε αχάριστοι; Τι μας προσφέρατε και είμαστε αχάριστοι;”. Μου δίνει μια μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη και πέφτω κάτω στην άμμο, σηκώνεται ο σύζυγος λέει “τι κάνεις; Η γυναίκα μου είναι χειρουργημένη”», δήλωσε η γυναίκα.

«Περιλαμβάνει τον άνδρα μου, του βάζει τρικλοποδιά, 74 χρόνων ο άνθρωπος, τον ρίχνει κάτω, του ξεσκίζει την μπλούζα, με ένα χέρι τον πατούσε στον λαιμό, κι ένα χέρι, καβάλα δηλαδή σαν το γαϊδούρι, στα πλευρά. Να φωνάζω βοήθεια και να μην έρθει κανένας… Έτρεξε μία κοπέλα, άγνωστη, που δεν την ξέρω να την ευχαριστήσω», συμπλήρωσε η ίδια.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Παρέμβαση εισαγγελέα για τα 40 κρούσματα στο γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα

Η 70χρονη ειδοποίησε την ΕΛΑΣ και το ΕΚΑΒ και ο ηλικιωμένος είχε έντονους πόνους αφού έσπασε το γόνατο του και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. «Κάθισε η γυναίκα του (του υπεύθυνου), ήρθε δήθεν για να τον σηκώσει και κάθισε πάνω. Να φωνάζει ο άνδρας μου «πάρε το χέρι σου, δεν μπορώ να αναπνεύσω» και μόλις κάθισε και η γυναίκα του…», δήλωσε η γυναίκα.

Ο γιατρός του νοσοκομείου έμεινε έκπληκτος από την βαρβαρότητα της επίθεσης. Ο 70χρονος ήταν στο σπίτι με «πι», χωρίς να πατάει στο πόδι του, ενώ χρειαζόταν τη βοήθεια της συζύγου του ακόμη και για να πάει στην τουαλέτα.

 

Φωτογραφία αρχείου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ