Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χανιά: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα με την διαμελισμένη σορό

Εξιχνιάστηκε από τις Αρχές το φρικτό έγκλημα με τον διαμελισμένο άντρα που βρέθηκε σε σακούλες στο εργαστάσιο διαλογής απορριμάτων στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαμελισμένη σορός ανήκει σε άντρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος συγκατοικούσε με έναν ομοεθνή του σε διαμέρισμα στο Ρέθυμνο.

Δράστης φερεται πως είναι ο συγκάτοικός του, ο οποίος και καταζητείται από τις Αρχές.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ που ανέλαβαν την πραγματικά σοκαριστική υπόθεση, έστειλαν αρχικά τα μέλη που βρέθηκαν σε διάφορες σακούλες απορριμάτων στα εργαστήρια για ανάλυση, όπου διαπιστώθηκε πως ανήκουν στο όλα στο ίδιο άτομο.

Υπενθυμίζεται πως την ημέρα που βρέθηκαν τα ανθρώπινα μέλη, το έγκλημα είχε τελεστεί περίπου πριν δέκα ημέρες.

Χανιά: Πως έφτασαν οι αρχές στην εξιχνίαση της υπόθεσης

Πληροφορίες αναφέρουν πως άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που διέμεναν οι δύο Μπαγκλαντεσιανοί διαπίστωσε πως είχαν εξαφανιστεί και τότε ενημέρωσε την αστυνομία.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Αθώος ο Γιάννης Γιοκαρίνης -Χέρι χέρι με τη σύζυγό του βγήκε από τα δικαστήρια 

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησαν έρευνα στο διαμέρισμα στο Ρέθυμνο, όπου εντόπισαν κηλίδες αίματος, oι οποίες βάσει DNA ταίριαζαν με την σορό που βρέθηκε.

Επίδης, στο διαμέρισμα βρέθηκε και ένας μπαλτάς, στο οποίο υπήρχαν ίχνη αίματος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι δύο συγκάτοικοι από το Μπαγκλαντές είχαν προσωπικές διαφορές, καθώς φέρονται να εμπλέκονταν σε διακίνηση ναρκωτικών.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ