Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη την Πρωτομαγιά

Χωρίς λεωφορεία θα παραμείνει τη Δευτέρα 1 Μαΐου η Θεσσαλονίκη καθώς οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε στη Voria.gr ο πρόεδρος του Συνδικάτου εργαζομένων του Οργανισμού, Γιάννης Δήμκας, στην πόλη από την αρχή της βάρδιας ώς και το τέλος της θα κυκλοφορούν 50 λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας, ενώ κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια για ΑμεΑ αλλά και η νυχτερινή γραμμή.

Σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο καλεί σε συμμετοχή στην απεργιακή  συγκέντρωση στις 10:30 μπροστά στο ΕΚΘ.

Σημειώνεται πως κανονικά θα εκτελούν τα δρομολόγια τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ.

«Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη, ενώνουμε την φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Τιμώντας τους Πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τη ζωή τους τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, την Ισότητα, την Ελευθερία και την Ειρήνη, οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουμε αγωνιστικό-απεργιακό παρόν  στην απεργιακή  συγκέντρωση τη Δευτέρα 1 Μάη, στις 10:30 μπροστά στο ΕΚΘ», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή οι εργαζόμενοι.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Καιρός 21/3: «Αγριεμένος» με βροχές και καταιγίδες – Πού θα χιονίζει

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ