Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς ρεύμα σήμερα περιοχές της Θεσσαλονίκης

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σε περιοχή του δήμου Θεσσαλονίκης, η διακοπή θα είναι στην οδό Ηράκλειας στην περιοχή των 40 Εκκλησιών από τις 08:00 έως της 09:30.

Στις περιοχή των Συκεών, η διακοπή ρεύματος αφορά την οδό Ελ. Βενιζέλου από αριθμό 20-40 και 5-35 όπως και τις οδούς Ηράκλειας και Κορίνθου. Η διακοπή θα έχει διάρκεια μίας ώρας σε κάθε πολυκατοικία που κόβεται το ρεύμα. Θα ξεκινήσει στις 08:00 και θα ολοκληρωθεί στις 14:30.

Σε περιοχή του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΔΟ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ). H διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα. Η διακοπή θα ξεκινήσει στις 09:00 και θα ολοκληρωθεί στις 11:00.

Στο Ασβεστοχώρι, η διακοπή αφορά ΤΗΝ ΟΔΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΣΟΦΟΥΛΗ ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΟ 60 – 84 ΚΑΙ 57 – 85 ΚΛΠ. H διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα. Θα ξεκινήσει στις 10:30 και θα ολοκληρωθεί στις 13:00.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Ανατροπή: Τελικά θα επιτρέπεται το take away σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Τέλος, στην κοινότητα Εξοχής, του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη, διακοπή αφορά ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΡΗΤΗΣ. H διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα.

Η διακοπή ρεύματος θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα ολοκληρωθεί στις 15:00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ