Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Fake news από Ακρίτα: Παρουσίασε περσινή φωτογραφία ως εικόνα από τον ξυλοδαρμό στη Νέα Σμύρνη

Άλλο ένα περιστατικό διασποράς fake news από την Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
Η επίμαχη φωτογραφία αναρτήθηκε συγκεντρώνοντας περισσότερες από 4.000 αντιδράσεις καθώς και εκατοντάδες σχόλια «αγανακτισμένων» χρηστών της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, οι οποίοι έσπευσαν να καταδικάσουν για ακόμα μια φορά την απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών της ΔΙΑΣ εναντίον ανυποψίαστων πολιτών που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη.

akrita-12__1_

Το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο θα είχε μεγάλη δημοσιογραφική αξία, αν πράγματι αφορούσε στα γεγονότα που συνέβησαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης που συνοδεύτηκαν από τον ξυλοδαρμό νεαρού άνδρα από ομάδα αστυνομικών, ωστόσο, όπως παραδέχθηκε και η ίδια η Έλενα Ακρίτα μερικές ώρες αργότερα, η φωτογραφία είναι περσινή και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με όσα συνέβησαν προχθές.

akrita-1__1_

Γι’ αυτό και αναγκάστηκε να ανασκευάσει, όπως είχε πράξει και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, όταν «αποκάλυψε» ότι ο σκηνοθέτης- ηθοποιός… εγκατέλειψε τη χώρα προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη του. Αναφέρει στο σχόλιο της: « Τελικά δεν τον δείρανε φέτος στη Νέα Σμύρνη. Τον δείρανε πέρσι στη Χίο».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Ελλάδα σε Τουρκία για τη μειονότητα στη Θράκη: Μην παρεμβαίνετε στα εσωτερικά μας – Δεν δεχόμαστε παραινέσεις

Παρ’ όλα αυτά η Έλενα Ακρίτα έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος να κατεβάσει την επίμαχη φωτογραφία την οποία συνοδεύει με το hashtag #Πονάω, προκαλώντας λανθασμένες εντυπώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ