Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ακραίοι ακροδεξιοί απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν» – Τι λέει η Δομνίκη Παπαδοπούλου για τη διαγραφή της από τους «Σπαρτιάτες»

Λίγες ώρες μετά την είσοδο του κόμματος «Σπαρτιάτες» στη Βουλή και το μοντέλο – και υποψήφια βουλευτής με το ακροδεξιό κόμμα – Δομνίκη Παπαδοπούλου ήταν η πρώτη διαγραφή και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, αν και δεν κατάφερε να εκλεχθεί.

Η Δομνίκη Παπαδοπούλου μίλησε στον ΑΝΤ1 για τη διαγραφή της από τους Σπαρτιάτες και αποκάλυψε πως τόσο το κόμμα όσο και η ίδια δεχόντουσαν απειλές από «ακραίους ακροδεξιούς».

Συγκεκριμένα, είπε πως δέχθηκε απειλές από τους αυτοαποκαλούμενους «Αγνούς Εθνικιστές» ότι «θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν», επειδή είχε αναρτήσει φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο, που τις θεώρησαν άσεμνες.

Τόνισε πως «δέχτηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται “Αγνοί Εθνικιστές” έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, “βίζιτα”, “πόρνη”».

Όπως είπε κάποιος πήρε τηλέφωνο και ζήτησε τη διαγραφή της: «Εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Ουκρανία: Οι ΗΠΑ εκκενώνουν την πρεσβεία στο Κίεβο υπό την απειλή ρωσικής εισβολής

Σημείωσε πως το έκαναν για μία με μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές καθώς «ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν».

Ο Βασίλης Στίγκας, πρόεδρος των «Σπαρτιατών», σημείωσε πως η Δομνίκη Παπαδοπούλου διαγράφεται γιατί ο τρόπος ζωής της «δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες του κόμματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ