Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αντιγραφή με ψείρα σε εξετάσεις για επαγγελματικό δίπλωμα – Δύο συλλήψεις

Να πάρει άδεια επαγγέλματος οδικού μεταφορέα εμπορευμάτων, στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης, ήθελε ένας 39χρονος, αλλά πίστευε ότι δεν υπήρχε λόγος να πάει διαβασμένος στις εξετάσεις.

Το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουνίου εντοπίστηκε να επικοινωνεί με 70χρονο μέσω κινητού τηλεφώνου. Ο τελευταίος του έδινε απαντήσεις σε θέματα εξετάσεων που συμμετείχε ο 39χρονος, για την απόκτηση της άδειας. Μέσα στη μπλούζα του βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο ένα κινητό τηλέφωνο ενώ στο αυτί του έφερε ακουστικό τύπου ψείρα, μέσω των οποίων επικοινωνούσε με τον 70χρονο.

Στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται: «Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πρωινές ώρες χθες (26-06-2023) δύο άντρες, ηλικίας 70 και 39 ετών, καθώς ο πρώτος εντοπίσθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να επικοινωνεί με τον 39χρονο μέσω κινητού τηλεφώνου και να του παρέχει απαντήσεις σε θέματα εξετάσεων που συμμετείχε ο τελευταίος, για την απόκτηση άδειας επαγγέλματος οδικού μεταφορέα εμπορευμάτων, στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης, στον Εύοσμο.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Γυναικολόγος αποζημιωνόταν για επισκέψεις που δεν έγιναν

Εντός της μπλούζας του 39χρονου βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μία συσκευή τηλεφωνικής επικοινωνίας, ενώ στο αφτί του έφερε ακουστικό τύπου ψείρα, μέσω των οποίων επικοινωνούσε με τον 70χρονο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ